Početna  
Vizija i misija
Školovanje
Putovanja
Osiguranje
fizička lica
pravna lica
rječnik
Fotogalerija
Zastupnici
Uredi
Kontakt
Linkovi
Školovanje

Osobitu pažnju naša agencija posvećuje školovanju naših zastupnika. Smatramo da je to najvažniji dio našeg posla u odnosu na naše zastupnike, klijente i poslovne partnere. Uostalom, i izreka kaže "Učimo dok smo živi."

Cjelokupno svjetsko znanje se udvostručuje svake četiri godine. To je ogromna količina informacija koje jedan čovjek, naravno, ne može svladati, ali da bismo normalno funkcionirali moramo se usavršavati. Znanje košta. Tu su knjige, seminari, predavanja i sve to treba dobro platiti. Mi svojim suradnicima usavršavanje nudimo BESPLATNO.


Konfucije kaže: "Svako putovanje započinje prvim korakom." Prvi korak u našem poslu je Informativni seminar. Sam naziv kaže da na njemu naši novi suradnici stječu osnovna znanja o poslu kojim se mi bavimo. Tu se odlučuju žele li ići dalje.

Svi oni koji odluče pridružiti se našem timu uspješnih prodavača popunjavaju prijavnicu za Osnovni seminar. To je već prilika za puno ozbiljnije učenje. Upoznajemo vas s programima našeg partnera Merkur osiguranje d.d., tehnikama prodaje i tu vas naučimo prvim koracima. Ali niti nakon toga niste prepušteni sami sebi. Dalje se za vas brine vaš mentor kojeg birate sami ili vam ga mi dodijelimo. Mentor je, u pravilu, iskusni zastupnik u osiguranju koji vam može pomoći u svakoj, za vas, nepoznatoj i novoj situaciji. On vas prati sve dok se ne budete osjećali sigurno da samostalno nastavite dalje. Niti nakon toga niste sami. Mentor je uvijek tu, a prate vas i djelatnici našeg središnjeg ureda u Zagrebu kojemu se s puno povjerenja možete uvijek obratiti. U njemu radi tim iskusnih, školovanih ljudi koji će riješiti svaki vaš izazov.
U daljnja redovna školovanja ubrajaju se naši napredni seminari (PSM1, PSM2 i PSM3) koje suradnici pohađaju nakon što ostvare uvjete koji su regulirani Pravilnikom. Napredne seminare održavamo na nekoliko stalnih odredišta, a to su dvorac Đalski kod Zaboka, hotel Ambasador u Opatiji i Grand Hotel Toplice na Bledu u Sloveniji. Atraktivne lokacije i izvrsni predavači garantiraju nezaboravne vikende koji, osim što se koriste za učenje, također pružaju opuštanje i odmor od ustaljene svakodnevice. I sve to, zamislite, BESPLATNO.

Osim navedenih školovanja koja su u našoj agenciji obvezna, suradnike koji zadovolje određene kriterije vezane isključivo za produkciju (osobnu ili grupnu) agencija poziva na radionice na kojima se znanje dodatno proširuje, a koje vodi iskusni predavač iz područja marketinga, nekadašnji suradnik naše agencije, a sada profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i u VERN-u, mr.sc. Dražen Glavaš. Teme su prilagođene našem poslu i našim potrebama, a sve je prožeto mnogobrojnim pitanja, kratkim testovima, primjerima iz svijeta i Hrvatske, jednom riječju, vrlo zanimljivo i vrlo interaktivno i, što je najvažnije, poučno. Ove radionice su također - BESPLATNE.

Nakon svega ovoga ne vidimo razlog zašto se i vi ne biste pridružili našem timu, proširili svoja znanja, proputovali i pritom dobro zaradili.